logo
جستجو
تقویم شمسی
مهر ۱۳۹۹
ی د س چ پ ج ش
« بهمن    
 12345
۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲
۱۳۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹
۲۰۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶
۲۷۲۸۲۹۳۰  
تاریخ انتشار : 4 می 2014      تعداد بازدید : 980 views      سرویس : مقالات

رنگهای مصنوعی غیر مجاز منجر به اختلالات کبدی می شود

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، گفت: تحقیقات نشان داده بسیاری از رنگهای مصنوعی عامل ایجاد کنندهاختلالات در کلیه ها، بروز آسم، تضعیف سیستم ایمنی بدن، واکنشهای آنافیلاکتیک،اخلال درخواب، ایجاد فشار خون، تاثیر بر عملکرد کبد و هورمون ها، تومورهای بدخیمو اثر سرطانزایی است.
  به گزارش وب دا؛ دکتر محمدآزادبخت در کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان مازندران، با بیان این که مصرف رنگ دارای پروانه های ساخت معتبر، با حضور مسئول فنی در صورت تعریف در فرمولاسیون مجاز است، اظهارداشت: شرکت تولید کننده رنگ نیز موظف است این محصولات را با برچسبهایی که محتوی اجزاء تشکیل دهنده، طریق مصرف صحیح، دوز مصرفی و مقادیر قابل قبول است، عرضه نماید.
وی ادامه داد: رنگهای مورد استفاده در صنایع غذایی به رنگهای طبیعی، مشابه طبیعی و مصنوعی تقسیم می شود.
وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی حاوی رنگهای مصنوعی در کودکان بالاتر از سه سال باعث بیش فعالی و ناراحتیهای گوارشی و پوستی می شود، خاطرنشان کرد: از رنگهای مصنوعی در تولید نوشابه، پنیر، محصولات کنسروی، سس ها، ژله ها، مربا ها، ترشی ها استفاده می شود



دیدگاه ها :




آوای سلامت